Fri fragt ved køb over 499,- / ellers 49,- Hurtig levering 1-3 dage hverdage 14 dages fuld returret

Om os

$images[i]->getDescription()|escape

Mieux er en drøm der går i opfyldelse. Bag www.mieux.dk finder du Rikke og Nadja. Da vi længe havde talt om, at starte en webshop op med et koncept om at lave lækre og hyggelige events i et showroom blev vi enige om, enten at holde op med at tale om det, eller at springe ud i det. Vi valgte at springe ud i drømmen og dele vores passion med alle Jer modebevidste og shoppelystne kvinder.

Vi glæder os helt vildt, til at invitere dig indenfor i vores lille univers af lækre danske mærker, vi selv synes godt om. Vi er vilde med lækkert tøj, men vi er også vilde med lækkert tøj til gode priser. Vi synes selv vi har sammensat nogle gode mærker, der komplimenterer hinanden godt. 

Lidt mere om os; 

Vi har kendt hinanden siden 2008 hvor vi mødtes på vores fælles arbejdsplads. Vi arbejdede begge som folkeskolelærere, og fandt hurtigt ud af, at vi var et godt match. Vi går i daglig tale som "det gamle ægtepar" eller "de skøre kællinger" og det passer nok meget godt :) Vi elsker at lave fis og ballade og det kommer du også til at opdage hvis du møder op til en af vores events.  

Mieux bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse. Derfor samler vi oplysninger ind fra dit besøg på vores side.

Kurven er tom

Showroom har åbent hver anden søndag i ulige uger kl. 10-14 (helligdage undtaget).
Mieux bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse. Derfor samler vi oplysninger ind fra dit besøg på vores side.