Fri fragt ved køb over 499,- / ellers 49,- Hurtig levering 1-3 dage hverdage 14 dages fuld returret

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Når du handler på mieux.dk, handler du med Mieux og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

Fragt

Fragt koster 49,- og der er fri fragt på ordrer over 499,-.

Vi sender via GLS pakkeshop og PostNord collect.

Det er også muligt at afhente din bestilling i vores showroom efter nærmere aftale.

 

Reklamation

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation. Ifølge købeloven har du som kunde 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamtionen er berettiget, og at manglen ikke er som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Returnering af varer 

Når du handler på mieux.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har modtaget varen. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes direkte til:


Mieux
Lundevej 42
4652 Hårlev
Danmark

 

Bemærk: Vi afhenter ikke returvarer sendt til pakkeshops. 

Med varen skal du vedlægge en udfyldt returseddel - hent den her. 

Hvis du ønsker returlabel kan du bestille og købe den via vores returportal.

Julen 2018

Fra 1. november kan du bestille julegaver på shoppen, skriv blot julegave i kommentarfeltet og hermed forlænges din returret frem til den 15. januar 2019.

Levering

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-3 dages leveringstid.

Betaling

Hver gang du bestiller en vare igennem mieux.dk, sender vi en ordrebekræftelse til dig, hvorefter din ordre pakkes og sendes afsted. Pengene vil blive trukket umiddelbart efter bestilling og den forventede leveringstid vil fremgå på produktsiden. Indeholder din ordre udelukkende varer, der er på lager hos mieux.dk vil pengene først blive trukket fra dit betalingskort, når ordren er afsendt. 

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Mobilepay og ViaBill. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

 

Privatlivspolitik

For at kunne handle på www.mieux.dk skal du som minimum oplyse navn, adresse og mailadresse. Disse data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne vidergives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dett i lov om behandling af personoplysninger. Enhver henvendelse herom bedes rettet til Mieux via e-mail; info@mieux.dk

 

Værneting og lovvalg

Enhver tvist mellem køber og Mieux - herunder fortolkning af Mieuxs handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Mieux bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse. Derfor samler vi oplysninger ind fra dit besøg på vores side.

Kurven er tom

Showroom har åbent hver anden søndag i ulige uger kl. 10-14 (helligdage undtaget).
Mieux bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse. Derfor samler vi oplysninger ind fra dit besøg på vores side.